BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SAKLANAN UYUŞTURUCULAR OYUNCAK AYININ İÇİNDEN ÇIKTI

SAKLANAN UYUŞTURUCULAR OYUNCAK AYININ İÇİNDEN ÇIKTI 

28 Eylul 2021
SAKLANAN UYUŞTURUCULAR OYUNCAK AYININ İÇİNDEN ÇIKTI

KONYA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 3 GÖZALTI

Konya’da zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik birbiriyle bağlantılı iki adrese yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Meram İlçesi Uzunharmanlar Mahallesi ve Karatay İlçesi Çelebi Mahallesinde yapılan detaylı çalışmalar neticesinde birbiriyle bağlantılı iki adrese operasyon düzenledi.

SAKLANAN UYUŞTURUCULAR OYUNCAK AYININ İÇİNDEN ÇIKTI

Adreslere yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddelerin saklandığı yer pes dedirtti. İkametlerde yapılan detaylı aramalar neticesinde bulunan oyuncak pelüş ayıcığın içinde saklanan çok sayıda uyuşturucu madde narkotik ekiplerinin gözünden kaçmadı.  

Narkotik ekiplerince ikametlerde yapılan aramalarda 125,2 gram Metamfetamin Maddesi, 27 adet sentetik ecza maddesi ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen yabancu uyruklu M. S., L. C. ve A. R. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.