BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YANGIN BÖLGELERİYLE İLGİLİ AV YASAĞI KARARI

Bakan Pakdemirli'den orman yangınlarına ilişkin açıklama 

12 Ağustos 2021
YANGIN BÖLGELERİYLE İLGİLİ AV YASAĞI KARARI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Burdur'un Bucak ilçesindeki orman yangını dahil olmak üzere tüm yangınların kontrol altına alındığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Fatih Dönmez de, Yeniköy Termik Santrali'nin ikinci ünitesinin de bu sabah itibarıyla devreye alındığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı.
''Büyük yangınlardan dolayı tüm ülke teyakkuz halindeydi'' diyen Pakdemirli, bu teyakkuz halinden hayatın normal akışına geçilmesi gerektiğini söyledi.

YANGIN BÖLGELERİYLE İLGİLİ AV YASAĞI KARARI

Bakan Pakdemirli, Antalya ve Muğla'da zarar gören devlet avlakları bölgelerinin 2021 ve 2022 yılında av döneminde ava kapatılması kararını aldıklarını açıkladı.

YENİKÖY TERMİK SANTRALİ'NİN İKİNCİ ÜNİTESİ DE DEVREDE

Enerji ve Tabii Kaynaklar Fatih Dönmez de, Yeniköy Termik Santrali'nin ikinci ünitesinin de bu sabah 06.42 itibarıyla devreye alındığını belirtti.

Bakan Dönmez, santralin tam kapasite çalışmaya başladığını bildird

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.