BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya gezisi sonrası feci kaza!

Karı-kocayı ölüm ayırdı, yürek burkan detay ortaya çıktı 

03 Temmuz 2021
Konya gezisi sonrası feci kaza!

Konya gezisinden sonra memleketleri Kayseri'ye dönmek için yola çıkanları taşıyan otomobil Aksaray'da kaza yaptı. Feci kazada Nazire Oguz (72) yaşamını yitirdi, eşi ile araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Kazayla ilgili yürek burkan detay ortaya çıktı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında, Aksaray- Nevşehir Karayolu'nun 35’inci kilometresinde meydana geldi.

Konya'ya gezmeye gelen ve memleketleri Kayseri'ye dönmek için tekrar yola çıkan Süleyman Özkan (36) yönetimindeki 43 RH 829 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla attı. Kazada sürücü Süleyman Özkan ile araçta bulunan Mehmet Oguz (71) ile eşi Nazire Oguz yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Nazire Oguz, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Diğer iki yaralının ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.  

Hastanede konuşan Mehmet Oguz, ''Eşim 2 yıldır hiçbir yere gitmiyordu. 'Beni gezmeye götür' demişti. Biz de aile dostumuz Süleyman ile birlikte Konya'ya Mevlana Müzesi'ni ziyaret etmeye gitmiştik. Geri dönerken kaza oldu'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.