banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor

Seydişehir de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor  

19 Mayıs 2021
Seydişehir de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102 yılı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı tarafından çelenk konulmasından sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Günün anlam  ve Önemini  anlatan konuşmanın  ardından program sona erdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tören alanında sınırlı sayıda katılım oldu. Katılımcılarda sosyal mesafe kuralına uyarak maske taktıkları gözlendi..

Programa Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar , Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı , İlçe Emniyet Müdürü  Cevdet Arıcı  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, Siyasi Parti Temsilcileri birim amirleri Gaziler , Şehit Yakınları , Okul Müdürleri katıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.