banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 2 Çocuğun araba oyunu karakolda bitti

Konya’ nın Seydişehir ilçesinde bir otomobili çalarak yakıtı bitene kadar dolaşan 11 yaşındaki iki afacan soluğu karakolda aldılar. 

13 Şubat 2021
Seydişehir'de 2 Çocuğun  araba oyunu karakolda bitti

Olay Hacıseyitali Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz Salı günü 42 ADY 253 plakalı otomobilini kapalı Pazar yerine park eden Bektaş Gökkaya tekrar aracının yanına geldiği zaman kapı kilidi bozularak aracına girildiğini ve zarar verildiğini fark edince hemen polisi aradı olay yerine gelen ekipler gerekli çalışmayı yaparken Gökkaya ise bu kez aracını evinin önüne park etti.

Dün akşam saatlerinde çalıştığı işyerinden evine gelen Gökkaya aracının yerinde olmadığını görünce hemen polise haber verdi. Ekipler yaptıkları çalışma ile Hacıseyitali Mahallesinde aracı park halinde bularak, 11 yaşlarındaki E.D. ile A.E.’ yi gözaltına aldılar.

İki afacan Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülürken araç sahibi Bektaş Gökkaya ise “Salı günü Pazar yerinde arabama giriyorlar, ruhsatı Pazar yerine atıyorlar, arabanın sağ kolunu kırıyorlar, göğsünü kırıyorlar. O olaydan sonra olay yeri inceleme geldi, parmak izi falan her şey alındı biz arabamızı evimizin önüne koyduk. Bu gün işten geldik araba yerinde yok, arabanın anahtarı yok, ruhsatı yok sen bu arabayı nasıl çalıştırdın. Ben çalıştıramıyorum, öğretsinler bende çalıştırayım. Arabayla gezmişler buraya koymuşlar, içinde meyve suyu içmişler, yemiş içmişler benden iyi kullanmışlar maşallahları var” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.