BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'ya bağlı Çumra ilçesinden gelen son dakika haberi duyanları şoke etti.

Konya’da yaşayan ve 4 evliliğinden 5 çocuğu olan kadın, 2,5 yaşındaki çocuğuyla kayıplara karıştı. Akile D’nin, oğlunun arkadaşıyla kaçtığı iddia ediliyor. 

22 Aralık 2020
Konya'ya bağlı Çumra ilçesinden gelen son dakika haberi duyanları şoke etti.

Konya'nın Çumra ilçesinde yaşayan Akile D. (36), 4 Aralık'ta yanına 2,5 yaşındaki oğlu A.O'yu da alarak kayıplara karıştı.

E.A. da çocuğunun hayatından endişe ettiğini belirterek polis merkezine gidip kayıp müracaatında bulundu. E.A. eşine boşanma davası da açtı.

4 resmi evlilik yapan ve bu evliliklerden 5 çocuğu olan Akile D'nin oğlunun arkadaşı ile kaçtığı, kaçarken de evde bulunan altın ve paraları yanında götürdüğü iddia edildi.

Akile D'nin çocuklarından H.C.M. (20), annesinin küçükken kendisine işkence yaptığını öne sürerek, "Annem göbek deliğime, burnuma, kulağıma iğne ve kürdan sokuyordu. Evden çıkıp, gezmeye gidebilmek için bizi yaralayıp, hastaneye götürmeyi bahane ediyordu. Babam işe gittiği zaman eve adamlar geliyordu. Daha sonra kardeşimi alıp gitti. Babama da 'Peşimden gelmeyin bu çocuk sizden değil' demiş. Annem alkol ve madde bağımlısı" dedi

Kaynak: Sabah

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.