banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hepsini deşifre etti

Hepsini deşifre etti 

06 Aralık 2020
Hepsini deşifre etti

Cezayir’de yakalanıp Türkiye’ye getirilen FETÖ’cü Nuh Naci Konyalı, örgütün ülkedeki faaliyetlerini deşifre etti. Eğitim, medya ve esnaf yapılanmasına ilişkin itiraflarda bulunan Konyalı, sorgusunda 36 FETÖ’cünün ismini verdi.

Devlet, FETÖ’cülerin peşini yurtdışında da bırakmıyor. Birçok ülkeden onlarca FETÖ’cü paketlenirken, son olarak örgütün Cezayir yapılanmasında faaliyet yürüten Nuh Naci Konyalı ülkeye getirildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Konyalı hakkında yürütülen soruşturmanın ayrıntılarına ulaşıldı. Cezayir’de kendisine ait şirket üzerinden örgüte ve örgüt okullarına maddi destek sağladığı tespit edilen Konyalı hakkında Interpol tarafından yakalama emri çıkarıldı. Cezayir’de yakalanan Konyalı, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Interpol-Europol Dairesi Başkanlığı koordinesinde 23 Kasım’da Türkiye getirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.