BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Genç Almanya'daki Türk çocukları için klip yaptı

ALMANYA GENÇLİK DAİRELERİ SORUNUNA BU DEFA MÜZİKLE DİKKAT ÇEKİLECEK 

04 Mart 2021
Seydişehirli  Genç Almanya'daki  Türk çocukları için  klip yaptı

Seydişehirli  Genç Serkan Koçak Almanya'da yabancı koruyucu ailelere verilen Türk çocuklarının dramını anlatan rap çalışması yaptı.

 Müslüman ve Türk çocukları yabancı ailelere evlatlık olarak verilip örf adetlerden ve dinden uzaklaştırılmasına  dikkat çeken

Almanyada faliyet yürüten Ekip Sosyal Dayanisma Platformu tarafından Gençlik dairesi koruması altındaki Türk çocuklarının kayıplarını ve acılarını anlatan Rap parça yapıldı.



Şarkının söz ve müziğini SKN in yaptığı parçanın klibinin yönetmenliğini Samet Cebeci yaptı. Seydişehirli Serkan Koçak ta   klipte  yer  aldı.

2010 yılından günümüze 500 bini aşkın çocugun Almanya genelinde koruma altına alındığına dikkat çeken Çocuk hakları savunucusu ve Ekip Sosyal Dayanisma Platformu yöneticisi Kamil Altay Koruma altına alınan Türk çocukları kayıtlara Alman vatandaşı olarak geçtiğini viyana konsolosluklar sözleşmesine göre Konsolosluklara bildirilmedigini ve yakın akrabaya verilmediğine dikkat çekti.

Altay ; Koruma altına alınan Türk çocukları yurtlarda ve yabancı koruyucu aile yanında Milli ve Dini değerlerini kaybettiğine değinerek.
Bu çalışma ile vatandaslarimizi koruyucu aile olmaya teşfik etmek yanısıra konuya dikkat çekmek istedik dedi.

Duygusal ağırlıklı gönüllere hitap edecek “Hakkım Yokmu”isimli Klip 3 Martta kamuoyuna gösterime sunulacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.