BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

"Yahudiler "Allah'ın eli bağlanmış" dediler. Asıl kendi elleri bağlanmıştır ve söyledikleri yüzünden lanetlenmişlerdir. Aksine onun iki eli de açıktır ve dilediği gibi verir.
Rabbinden sana indirilen, onlardan birçoğunun azgınlığını ve inkarcılığını şüphesiz arttıracaktır. Onların arasına kıyamete kadar sürecek düşmanlık ve kin saldık. Ne zaman savaş ateşini
tutuşturmuşlarsa Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozgunculuk için çaba harcarlar Allah işe bozguncuları sevmez.
Mâide suresi 64 Ayet.
   Bu ayeti kerime'ye göre yahudiler mutlak yaratıcı ve rezzâ-kı hakiki olan yüce Allah'a- Haşa- cimri dediler.
   Yüce Allah onların ellerinin bağlı olduğunu cimri olduklarını ve lanete
uğradıklarını haber vermiştir.
   İnen Kur'an ayetlerine kalplerini  açmaları gerekirken inanmadıkları için azgınlıkları ve inkarcılıkları artmıştır.
   Aralarına kıyamet sabahına kadar devam edecek olan kin ve düşmanlık devam etmektedir.
   Mel'un,fitneci,  zalim mütecavizkâr ve terorist olan yahudiler fitne ve savaş ateşini ne zaman tutuşturmuşlarsa, yüce Allah onu söndürmüştür.
   Yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar lobiler oluşturuyorlar. Bugün dünyada olup biten fitne ve fesatların, terörün, tuzakların,bütün insanlığa dönük planların hasseten Müslümanlar için yapılan planların temelinde Yahudiler vardır.
   Ölüm makinesi haline gelen biyolojik hastalıkların, laboratuvarlarda hazırlanan virüslerin ve bakterilerin ve bütün bunları örgütleyen planlayan finanse eden dünya sağlık örgütü başında bir Yahudi olduğu söylenen, terörist,küreselci birisi bulunmaktadır.
   Zalim, bozguncu, gaddar mütecavizkar gasp edici, hırsız, dolandırıcı yahudiler ve bunlara meyledenler bunların kucağında oturmak isteyenler dinleyin Yüce Allah ne buyuruyor:
"Zalimlerin yanında olmayın sonra Ateş sizi de yakar"
Hûd suresi 113 Ayet.
   Her gün kıldığımız namazlarda okuduğumuz Fatiha da geçen "Allah'ın gazabına uğramış olanlar"dan maksadın Yahudiler olduğunu görüyoruz.
   Medine-i münevvere'de yahudi bir kuyumcunun dükkanına giren müslüman bir kadının eteğini kaldırıp avret mahalli'nin görünmesine sebep olan kişi yahudidir, bunun üzerine Rasulullah efendimiz onları sürgün etmiştir.
   Bütün kötü özellikleri bünyelerinde toplayan şımarık maddeci terbiyesiz Yahudilere meleden Müslümanlara yazıklar olsun.
   Ey Alįyy ve Kadir olan Yüce Allah! mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimizin hakkını gasp eden haddi aşan yahudilerden al ya Rabbi
   Yahudilerin ve işbirlikçilerinin kurdukları tuzakları Sen boz yarabbi yaktıkları ateşleri Sen söndür Yarabbi yaptıkları ve yapacakları firavun'î planları altüst eyle tarumâr eyle ya rabbî.
   Zulme karşı duran, zalimlerin yüreğini hoplatan ülkemizi ordumuzu güvenlik güçlerimiz payidar eyle onlara yardımcı ol ya rabbî.Âmîn.

Ahmet ÖZKAN

10 Mayıs 2021 Pazartesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.