banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDEN ETİ ALÜMİNYUMA PLAKET

 

15 Mayıs 2024
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİNDEN ETİ ALÜMİNYUMA PLAKET

Konya Teknik ÜniversitesiMühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 9. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı etkinliğinde altın sponsorları alanında Eti Alüminyum AŞ’ye teşekkür plaketi verildi.

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri yerleşkesinde 14 -16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin açılış programına; Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Konya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Osman Nuri Çelik, Eti Alüminyum AŞ. Koordinatörü Ömer Faruk Kanık, Fakülte dekanları, şirket temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci Proje Pazarı etkinliğinde dereceye giren öğrencilere verilecek ödüllere ilişkin olarak sponsorolan Eti Alüminyum AŞ.’ye projeye sundukları katkılardan dolayı teşekkür plaketi verilirken şirket adına Teşekkür plaketini Koordinatör Ömer Faruk Kanık Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Osman Nuri Çelik’in elinden aldı.

Konya Teknik Üniversitesi Rektör Osman Nuri Çelik bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı etkinliğine altın sponsoru olan Eti Alüminyum AŞ’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, Eti Alüminyum AŞ. Koordinatörü Ömer Faruk Kanık’da; Üniversite sanayi iş birliğini her zaman önemsediklerini ve bilimsel alanda yapılacak her türlü çalışmaya destek olmaya, araştırma ve proje kültürü anlayışının gelişmesine katkı sunmaya devam edeceklerini ifade ederek proje çalışmalarına katılan öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.