BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


اجعل كتابك بيننا نورا لنا
اصلح به ماساء من دنيانا
واحفظ به الاوطان واجمع شملنا
فالشمل مزق والهوى اعيانا

   Ey yüce Allah'ım ! kitabın olan kur'an-ı Kerim'i aramızda yolumuzu, evlerimizi, kalplerimizi aydınlatan bir nur eyle.
   Hayatımızda, yaşantımızda ve dünyamızda hasar gören, zedelenen tahrip olan ve kötüye giden  hususları kitabınla ıslah eyle.
   Şehadetleri dinin temeli olan ezanların yükseldiği tevhid merkezlerini, müslümanların vatanlarını özellikle Cennet vatan yurdumuzu kitabınla, Rasulullah efendimizin Üstün ahlakı  ve onun parlak sünnetiyle, kitabının hakkı için, kitabının hürmeti için mahfuz ve masûn eyle. Müslümanlara birlik beraberlik güç kuvvet ver, asl'a,kitab ve sünnete rucu' etmeyi,yeniden dönmeyi ihsan eyle.
   Müslümanlarda olması gereken, dinlerinin emri olan birlik ve beraberlik paramparça oldu,nefsin arzuları olan heva ve  hevesler, zevkler şatafat, senden korkmayan ve bize acımayan  yabancılara uymalar ve benzemeler müslümanları fazlaca yormuş ve yorgun düşürmüştür.

لانسب اليوم ولا خلة
اتسع الخرق على الراقع
كاالثوب اذ انهج فيه البلى
اعيا على ذي الحيلة الصانع

   Ey rahmeti her şeyi kuşatan Rahmân ve Rahîm olan Yüce Allah'ım!
   Bütün dünyada ve hassaten İslam dünyasında akrabalık 
bağlarının ve dostlukların zayıfladığı, artık dikiş tutmayan elbisenin en mahir terzinin elinde bile  işe yaramadığı ve Yaman'ın da yırtığı kapatmadığı bir devri,bir asrı, bir ortamı yaşıyoruz.
   Bütün güzel isimlerinin ve ismi azam'ın hakkı için,gönderdiğin bütün kitaplar ve kuran-ı azimüşşan'ın hakkı için, bütün peygamberlerin ve azîm ahlak sahibi  Rasul-i ekrem'in hakkı için, İslam aleminin müslümanların özellikle cennet vatan ülkemizin ve bizlerin halini ıslah eyle, asl'a dönmeyi nasip eyle bugünümüzü dünden yarınımızı bugünden hayırlı ve huzurlu eyle.Âmîn.

Ahmet ÖZKAN

6 Şubat 2020 Cumartesi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.