BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ey insanlar! Allah’ın yeniden dirilme vaadi haktır, gerçektir; öyleyse, sakın şu dünya hayatının sahte cazibesi sizi aldatıp Allah’a kulluktan alıkoymasın! Hele hele o aldatıcı şeytan ve dostları, Allah’ın ayetlerini çarpıtarak veya Rabb’inizin şefkat ve merhametine güvendirerek sizi Allah ile aldatmasın! Fatır Süresi 5

 Rabbimizin ayeti kerimesinden anladığımız kadarı ile birileri bizi Allah adına aldatabiliyormuş.

İşte  Allah adına bizi  aldatanlar  tabii ki Aldatırken  şeytandan  farklı olarak  İslami     değerleri  kullanarak   yapacak,  bu nasıl  olur İslam kisvesi altında  İslami değerleri kullanarak  “siz   buna ister hoca deyin, ister  abi deyin, ister şeyh deyin, ister  Kutbul azam  deyin, ister çağın bedihi deyin,.

Eğer siz aldanmaya hazırsanız, sizi aldatmak için Allah’ı bile kullanmaktan çekinmeyen hak görünümlü batıl yolcuları  tarih   boyunca  olduğu   gibi günümüzde oldukça fazla olduğunu  görmekteyiz..

Hele iletişim çağının   baş döndürücü   bir şekilde    geliştiği çağda  insan  oğlunun    sadece    uyuduğu anda   iletişimden, Soysal medyadan   uzak  kaldığı    bir dönemde  olduğumuzu düşünün.

Eskiden  sokakta  Arapça   yazılı    gördüğü sığara  paketini  kutsayarak   en yüksek  yere   koyanlar    bugün  Sosyal Medyada  Her gördüğü   uyduruk  aslı astarı olmayan,kimin tarafından  üretildiği  belli  olmayan    gerçekle   alakası  hiç  olmayan    her gördüğü  şeyi  aklı sıra  sevap  niyetine  paylaşan  “dinciler “  size  diyorum   bu   yaptığınız  Allahın size   verdiği  akıl  nimetini kullanmadan  yaptığınız işlerle sadece  şeytana    kulluk  etmiş  olursunuz..

 

 Elin oğlu sizi aldatırda, kandırırda, dolandırırda saptırırda, ama siz sevap işlediğinizi zannedersiniz.

 Bırakın bu akılsızlığı aklınızı kullanın büyücülere aldanmayın atın elinizdeki asaları tüm sahte yılanlar yok olsun ve büyücüler Musa’nın rabbine iman etmek zorunda kalsın.

 Ama Eğer böyle gider büyülenmeye devam ederseniz Başı Sapık kelimesi eklenilen nice İslam kisveli şeytanlar çıktığı gibi sizi  sevap diye  yaptığınız yanı sıra    büyüsüne  kapıldığınız kişiler size Şapkadan civciv de çıkarır, kuş da çıkarır, tavşanda, hatta fil bile çıkarır.

 Sonuç olarak ; (dinci) din tüccarlarına, aklını kiraya vermiş, hiç ekletmeden, tefekkür etmeden,   bulduğu her herzeyi din zanneden din bezirgânları size söylemek istediğim çok şey var…

Kerimde diyor ki   “Allah aklını kullanmayanların üzerine pisliği boca eder” (Yunus 100

Sizleri Allah’la aldatan görünür, görünmez şeytanlara, aldanan siz zavallılar.

Aklımızı başımıza, başımızı omzumuz üstüne, vahyi hayatımıza, Nebi’yi önümüze almamakta direnirsek, bekleyin daha neler neler çıkar.

“Allah aklını kullanmayanların üzerine pisliği boca eder “

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.