BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bu Sosyal Medya var ya, bu Sosyal Medya? Tertemiz(!) insanları günaha sokuyor. İnsanlara öyle bir cesaret yükledi ki bu Sosyal Medya, herkesi "aslan parçası" yapıverdi bir anda...

        Bu Sosyal Medya var ya, bu Sosyal Medya! İnsanları tam bir savaşçı yapıverdi. Sayesinde insanlar; savaşlar kazanıyor, başbakanlar, cumhurbaşkanları, bakanlar, bürokratlar, siyasetçiler, siyasetsizler vız geliyor tırıs gidiyor. Hedefe aldığı kişilerin karısına, kızına, en galiz küfürler ettiriyor, siyasetçileri şamar oğlanı yaptırmakla bırakmıyor, o güzide kurumumuz Genel Kurmaya bile efelik taslattırıyor. Eskiden cumhurbaşkanına laf edebilmek için bile kocaman bir yüreğe ihtiyaç duyulurdu. Bedelini göze alırdınız bir tek ifadeyle bile cumhurbaşkanına söz söylemek için. Ama şimdi öyle mi?


        Cumhurbaşkanına edilen laflar, ağza alınmaz cinsten. Ne ailesi kalıyor hakaret edilmedik, ne makamı, ne memuriyeti... Kişiler oturdukları yerden nasıl da küfür ediyorlar dört bir yandaki soydaşlarımıza, dindaşlarımıza ya da hiç bir şekilde bağımız olmadık insanlara... Nasıl da efeleniyorlar aynı topraklar üzerinde yaşadıklarımıza. Üstelik hakaretlerini fotoğraflarla da pekiştiriyorlar. Yani eline bir kılıç verseniz toz duman edecekler dünyayı.

        Bu Sosyal Medya var ya bu Sosyal Medya? Cesaret timsali yaptı herkesi... Mübareklerin hepsi Süpermen, hepsi Badman, hepsi 6 Milyon Dolarlık Adam, hepsi Rocky... Cam ekranın ardından nasıl da efelik yapıyorlar herkese. 

        Bilmem ki; dünyada bizim kadar, kendi değerlerine yabancı, kendi değerlerine düşman, kendi değerlerine küfreden bir başka millet var mıdır?

        Bilmem ki; üzerinde bizimki kadar kibirli, bizimki kadar "Sanal Efe", bizimki kadar "mangal gibi yürek(!)" taşıyan insanları barındıran bir memleket daha var mıdır dünyada?

        Bu bakımdan, yani Sosyal Medya Demokrasisi açısından bizim kadar demokrat bir memleket varsa dünyada, ben bilmiyorum.

        Haydin seferberliğe... Kendi değerlerimize küfretmeye... 

        Hücuuummmm!!!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.