BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ben uzayda başka yaratıkların da yaşadıklarını düşünüyorum. 

            Diyorlar ki; "evrenin herhangi bir yerinde, dünyadan başka oksijen bulunan bir mekan mevcut değildir. Bu yüzden de dünya haricinde evrende başka canlıların olması da mümkün değildir." 

            Çok yanlış bir hipotez…

            Ben de diyorum ki; 

            Nasıl ki dünya da; oksijen alıp karbondioksit veren canlılar yaşıyorsa, başka dünyalarda da, mesela; karbondioksit alıp azot veren, hidrojen alıp sülfürik asit veren mekanizmalara sahip canlıların yaşaması da muhtemeldir.

            Dünyada; iyilik alıp kötülük veren, tertemiz duyguları alıp güvensizlik veren, para alıp onurunu veren, söz verip geri alan, fayda alıp zarar veren, sıhhat alıp mikrop veren canlılar yaşamıyor mu sanki?

             Neymiş?

            Evrende her türlü canlının yaşaması muhtemelmiş.

            Keşke, güzelliklerin alınıp verildiği, sevgi ve saygının alınıp verildiği, içten pazarlıklı insanların değil, yüreğinde ne varsa onun dışa vurduğu insanların yaşadığı, “karnından konuşan adamların” yaşamadığı bir dünya olsa ve bizler de orada yaşasak…

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.