BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Zor bir dönemden geçiyoruz, Ülke ateş çemberinden geçerken, bu ülkenin cumhurbaşkanı ölümle tehdit edilirken, ümmet ölüm-kalım mücadelesi veriyor…

Ne  acıdır ki   tüm  şer    güçleri     tek merkezden   hareket  edercesine   başta Amerikan Newyork Times , alman Der Sipiegel,  Fransız   le  monde, İsrail  aizerel   gazetelerin yanı sıra  Türkiye’de ki   uşakları hep  birlikte   Türkiye’deki  halkın çoğunluğunun  teveccühünü almış  AK Partiyi  birinci denemede  tek   başına iktidar olmamasını  başardılar..

Bir   kasımda   yapılacak   seçim  öncesi deyim  yerindeyse  at izi  it izine karışmış, vatan millet   duyguları   kenara  bırakılmış, şeytani   odaklar   bu   millet için kan  kusar  hale   gelmiş.

Bizde ülkesini, milletini, vatanını seven    bireyler olarak bu kadar  karışıklık   ve  karmaşa içinde, yerimiz ve yurdumuz belli   olsun  dedik. Duygu ve düşüncelerimizi aktaralım istedik…
Ülke  genelinde böyle  bir durum  yaşanırken yerel bazda bizlere dava  diye, aslında kendi ikballeri, ihtirasları, inatlarını, hatta şahsi husumetlerini  düşüncelerini dayatanlara  sesleniyorum  kendinizi avutuyorsunuz.
Hasbelkader o  bulunduğunuz   makamları işgal eden sizler bu davayı   o  hale getirmişiniz ki “Ben” diye   yapamadığınız   egolarınızın   adını  “dava”   koyup  çırpındıkça  batıyorsunuz.

Düşman odakların hedefi haline gelmiş AK Parti ve ruhuna aykırı icraatlarınız, bu davanın özüne benimsemiş insanlara takındığınız hasma ne tavırlarınız seçim sonuçlarını olumsuz etkilemiştir bu ahvaliniz devam ederse de birinci müsebbibi siz olacaksınız…

Bu durumunuz öyle bir hal  almış ki  Hakka ve hakkaniyete değil de, kendilerine sadakate   kendilerine  yağdanlık yapanları etrafımıza   doldurmuşuz  ihanet  çemberinin içinde   battıkça  batıyoruz.

 Hatta kendi partisinden onun seçilmesi için kendisine oy verenleri  bile     bunlar şunun adamı, diyerek dışlarken    diğer   taraftan devşirme liyakati olmayan adamları köşe   başlarına   yerleştirerek bu davaya    en büyük ihaneti yaptınız.

… ülke yansın bitsin sizin yaptığınız yanlışların faturası bu ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanına kesilsin, yerelde yaptığınız hatalar partimize kesilsin sizlerde makamlarınızın derdine düşün, küçük yerel hesaplarla uğraşın…  
Pekâlâ, 'herkesin davası kendine' deyip kenara çekilebilir miyiz? Dönüp geriye bakalım. Bir tarafta  28 şubat sürecinde   davasına  sadakatinden    ve dik duruşundan dolayı   olmadık eziyetler görmüş    sürülmüş, kovulmuş  horlanmış, tüm hakları elinden  alınmış  kişiler  güya    şimdinin köşe başını tutan efendileri tarafından  dışlanmış. 

  Diger tarafta dendilerine iktidarın verdiği şımarıklıkla iktidarın nimetlerin istifade  etmeye   çalışan  bal  kovanına çoraklanmış eşek arılarına  makam vermiş,   mevki  vermiş,  şımartarak    milletin başına   bela  ettiniz... Daha konuşacak çok şey var ama gün o gün değil.

İşte bizim davadan anladığımız budur, davamız bellidir.  Bilmek istemeyen ganimet avcılarına söylüyorum biz dün bu parti kurulmadan önce bile bu  partinin şu anda  yaptığı   yapmaya çalıştığı politikalarını savunduk  ve  şimdide  savunuyoruz.  Yerelde kimin ne yaptığı hiç umurumda değil benim için ülke, milletim, ümmetin durumu her şeyden önce gelir

Ülke ateş çemberinden geçerken,    bu ülkenin cumhurbaşkanı ölümle tehdit edilirken, ümmet ölüm-kalım mücadelesi verirken bizim yerele takılarak kalmak dava adamının işi değil.

Aklınızı başınıza devşirin…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.