BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hem şehrimizdi...

Doğduğum köye yakınlığı dolayısıyla, aynı kültürün, aynı coğrafyanın çocuğuyduk... 

Anadolu insanının tattığı her türlü acıyı tatmış, her türlü çileyi çekmiş olan insanların yaşadığı bir bölgenin çocuğuydu... Daha 2 yaşında anne sevgisinden mahrum kalmış ve bir başka anne yüreğini açmış, ona “öz annelik” yapmıştı... 

Fatih Yaşar Yüzbaşı Şehit oldu.

Seydişehir'in Bostandere (Köyü) Mahallesi yani doğduğu topraklar onu, bugün 35 yaşındayken bağrına bastı...

Bilmiyorum çektiği meşakkatlerden midir, hayattın ona çektirdiği acılardan mıdır, o bir Deniz Subayı iken ve kendisinin o yoldan ilerleme imkanı da mevcut ikeni, 2003 yılından itibaren, görev yaptığı Marmaris Değirmendere Gemisinden ayrılarak,  Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığında görev yapmaya başlamıştı. Bu göreve atanmayı ta öğrencilik yıllarında kafasına koymuştu.

Çünkü o; vatanının, memleketinin ve milletinin rahat ve huzur içinde yaşaması, bayrağının daima dalgalanması için kendi tercihine göre bu yoldan fedakarlık yapması gerektiğine inanıyordu. 

En büyük fedakarlığı da dün yaptı ve ŞEHİT oldu... 

Allah kabrini Cennet etsin inşallah. Geride kalanlarına, babasına, öz annesi bildiği annesine, kardeşlerine ve sevenlerine sabır ve metanet versin. 

Vatan hainlerini de kahreylesin inşallah.

Mekanın Cennet olsun Yiğidim.

Tayyar Yıldırım

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.