BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Toprak değildir ÇANAKKALE NAMUSTUR! Tüm vazgeçemediklerimizin bayraklaşmış halidir. Birliğin “BİR” olmanın duanın inanmanın gücüdür. Varımızla yoğumuzla “DUR” demenin en mert mührüdür. Samimi kalbin, bilme, erme şuurunun Savaş halidir. Ruhtur Çanakkale. Taa içimize, derinlerimize, duruşumuza, dilimize, ömrümüze haykırarak sirayet eden. Vazgeçmediğimiz ölüme gülerek gittiğimiz “DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİK” dedirten o ince asil zarif ruhtur. İçimize işleyen gururla gözyaşı döktüğümüz mayası yüzyıldır topraklarımızda yeşeren TÜRK’ün imanlı sesidir….

Öyle midir şimdilerde. Öyledir elbet. Öyle olacak evvelAllah. Bir olmuş yüreklere değer mi hain eli. Değmez elbet. Değmeyecek. Birimizin sesi kısılsa bir diğerimiz VATAN diyecek ANADOLU diyecek TOPRAK diyecek NAMUS diyecek. Öyle ya ANADOLU bizi yine “BİR” eyleyecek. Zulme dur diyebilmek adına ANADOLU değil mi adımız. Analarımızın ak sütüyle mayalanmadı mı İslami niyetlerimiz. Hakikat yolunda HAK aşığı değil miyiz? Kırklar diyarında düşmana kilit vuranımız yok mu? Var elbet. Bir elbet. Yüreklerimiz Vatan sevdası ile çarparken şehitlik kanı ile abdestimizi yenilemek de boynumuzun borcu değil midir? Böyle yetiştik böyle ant içtik böyle biliriz VATAN; TOPRAKTIR, BAYRAKTIR, ÇANAKKALEDİR, ŞEHİDİMİN KANIDIR, BEŞİKTE Kİ BEBEĞİN RIZKIDIR VE HERŞEYDEN DE ÖTE NAMUSTUR ANADIR YARDIR YARENDİR….KUR’AN-I KERİM YOLUNDA İMANDIR….

SEVGİ VE DUA İLE RABBİM BİZLERİ AYYILDIZLI BAYRAK ALTINDA KUR’an YOLUNDA BİR VE DİRİ EYLESİN….

AYŞE ÜNÜVAR

EĞİTİMCİ YAZAR

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.