BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bu ülkenin cumhurbaşkanı köşkünü bombalayan,  genelkurmay başkanlığına saldıran, büyük millet meclisini bombalayan,  milletin göz bebeği özel kuvvetlerine bombayı ancak  Yunanistan, Rusya, Rumlar yapar zannedersiniz öylemi.

Şimdi bunu yapanlar milletin emanet ettiği silahları millete doğrultan kanı bozuk, dünyada söylenebilecek en kötü cümleleri sizin için haykırmak istiyorum, yüzünüze tükürmek istiyorum, hepinizi yağlı urganların ucunda sallandırmak bu millete  artık  vacip oldu.

 Bunlardan terör örgütümü olur bunlar alnı secdeli nurlu insanlar diyenler sizin hepinizin canı cehenneme… 

Milletimize geçmiş olsun gecenin  o saatinde ülkesine   milletine  vatanına    askerine  demokrasisine    sahip  çıkan Türk halkını,  Seydişehir halkını ,  Seydişehir’in  içinden,   dışından  en ücra    köşesinden gelip    destek veren  onbinleri   kutluyorum .. 

Türkiye   bir   kurtuluş  savaşını  daha   kazandı   Milletimize Büyük geçmiş   olsun..

(1) Ebu Leheb’in elleri kurusun, zaten kurudu da (2) Onu ne malı kurtaracak, ne de kazancı (3) O, alevli bir ateşte kızaracaktır (4) Odun hamallığı yapacak karısı da (5) Üstelik gerdanında hurma lifinden bir ip bulunacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.