BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Çanakkale Harbi  gelecek nesillerimize  sadece 18 Mart’ta anlatılıp geçilemeyecek kadar büyük bir olaydır.. Nasıl Japonlar  her  doğan Çocuğuna Hiroşima'yı   göstererek kendilerine   göre  Milli  şuur  vermeye  çalışıyorsa   bizlerde Çanakkale  Destanının tüm  boyutlarını  nesillerimize  aktarmak  zorundayız.

Millet olarak devlet   olarak  kişi  olarak  bunu  yapmak zorundayız.

Anadolu’nun işgali ve Çanakkale direnişi  birlik ve beraberliğimizin en büyük ve  güzel   örneğidir.

Çanakkale;  İslam ümmetinin evlatlarının haçlı zihniyetine karşı biner biner, on biner on biner öldüğü dünyada eşi benzeri olmayan şanlı bir direnişin adıdır..

Öyle ki Çanakkale de savaşan ecdadımızın Ne yiyecek ekmeği, ne giyecek çarığı, ne su içecek matarası vardı. Ama onların bir tek şeyleri vardı iman dolu göğüsleri...

Gözlerimizi kırpmadan ölümün üstüne yürüdük, Ölüm üstümüze yürüdü, yaşımıza, başımıza, yârimize, yavuklumuza bakmadan yürüdük...

İşte   Çanakkale  şuuru  budur..

İşte biz  bu ruhu asla   kaybetmemeliyiz…

  Şunu iyi bilmeliyiz ki bu Şuuru kaybettiğimiz anda Osmanlıyı yıkan zihniyet bizi de yıkacak parçalara ayıracak demektir.

Bu gün bize esas   ihtiyaç  olan   birlik  Çanakkale de  olan o  birlik beraberlik ruhudur.. 

Allah   Çanakkale de   yaşanan   bu  ruhu   bize unutturmasın..

 Çanakkale destanı, imanın destanıdır…

Rabbim tüm şehitlerimize rahmet etsin.

Ümmetin ve ülkemizin birliğini beraberliğini muhafaza etsin.  amin

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.