banner164

banner165

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GÜLHANEDE TEDAVİ GÖREN SEYDİŞEHİRLİ ASKER HAYATINI KAYBETTİ.

GÜLHANEDE TEDAVİ GÖREN SEYDİŞEHİRLİ PİYADE ONBAŞI RECEP ÇETİN HAYATINI KAYBETTİ. 

09 Mayıs 2024
GÜLHANEDE  TEDAVİ GÖREN SEYDİŞEHİRLİ ASKER  HAYATINI KAYBETTİ.

Seydişehirli Piyade Onbaşı Recep Çetin Tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Recep Çetin 7 Mart 2024 tarihinde Seydişehir’den Sivas 5 piyade eğitim Tugay komutanlığı emrinde   sevk olmuş  buradaki  eğitimini tamamlayarak  2 Nisan'da Iğdır Aralık 5 Hudut Tugay Komutanlığı’na  katılmıştı.

Nisan ayında 5 Hudut Tugay Komutanlığı’na katılmasına müteakiben akciğer rahatsızlığı sebebiyle önce birlik Revirine daha sonra Iğdır devlet Hastanesi'ne kaldırılmış yapılan teknik ve tedaviden sonra Ankara Gülhane eğitim ve araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

 Ankara Gülhane eğitim ve araştırma Hastanesi'nde 8 Mayıs 24 tarihinde zatürreye bağlı akciğer yetmezliği nedeniyle vefat etmiştir.

Piyade Onbaşı  Recep Çetin cenazesi 9 Mayıs 2024 tarihinde  öğleden sonra 16 17 saatler arasında Seydişehir  getirilerek  10 Mayıs Cuma  günü  Cuma Namazına Seydişehir   Seyyidharun Veli Camisin kılınacak cenaze namazı sonrası Seydişehir kızılcalar mahallesi mezarlığına defnedilecektir

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.