BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Avsaisland.com ile "Harika Bir Tatil" 2024 Yazında Sizi Bekliyor!

 

22 Nisan 2024
Avsaisland.com ile "Harika Bir Tatil" 2024 Yazında Sizi Bekliyor!

Avşa Adası, Marmara Bölgesi'nin en güzel adalarından biridir ve doğal güzellikleri, eşsiz plajları ve zengin kültürel hazineleriyle yeni ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Avşa, tarihi geçmişi taş devrine kadar uzanan köklü bir adadır ve geçmişte sürgün yeri olarak kullanılmasına rağmen, günümüzde Türkiye'nin en önemli turistik merkezlerinden biri olarak kabul edilmektedir. İstanbul'a yakın konumu sayesinde Balıkesir'in Erdek ilçesinden kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilmektedir. Konaklama imkânları bakımından oldukça gelişmiştir ve yılın dört mevsiminde güzel gezi, tatil ve otel fırsatları sunmaktadır.

Avşa otelleri, misafirlerine ekonomik ve lüks şartlarda konaklama imkânı sunmak için birçok özel hizmet sunmaktadır. Butik, balayı, çevre dostu, beş yıldızlı, otantik ve motel tarzlarında farklı hizmet standartlarını bir araya getirerek her zevke uygun konseptler sunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için özel otel seçenekleri, denize sıfır oteller, her şey dahil oteller, gençlere özel oteller ve özel günler için balayı otelleri gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Avşa Tatil rehberi'nin avantajlı otel fiyatları sayesinde bütçenize ve tercihlerinize en uygun olan oteli seçerek tatilinizi daha uygun hale getirebilirsiniz.

Avşa Adası'ndaki apart fiyatları, tesislerin sunduğu hizmetler, gidilen mevsim ya da zaman dilimi gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Yarım pansiyon, tam pansiyon, oda kahvaltı veya sadece oda seçeneklerine göre farklı fiyatlar belirlenmektedir. Ekonomik fiyatlı konaklama arayanlar için apart, pansiyon veya motel gibi seçenekler değerlendirilebilir. Bu konaklama türleri, hem konforlu ve sıcak odalar sunarak hem de tatil süresince ihtiyaç duyabileceğiniz tüm imkânlardan faydalanmanızı sağlar. avsaisland.com'un özel fırsatlarıyla avantajlı fiyatlarla konaklama imkânlarından yararlanabilirsiniz.

Avşa Adası'na ulaşım için feribot seferleri ile yapılır. İstanbul'dan ulaşmak isteyenler için Bostancı veya Yenikapı ilçelerinde bulunan İDO iskelelerinden İDO Avşa seferleri takip edilerek feribot veya deniz otobüsü ile konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz. Özellikle temmuz ve ağustos aylarında online bilet rezervasyonu yaparak kalabalıktan kaynaklanan yer bulma sorununu önleyebilir ve keyifli bir deniz yolculuğu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tekirdağ ve Erdek'ten de GESTAŞ arabalı vapur seferlerini kullanarak ulaşım sağlanabilmektedir. İzmir'den ise Erdek'e deniz yolu ile ulaşıldıktan sonra yarım saatlik bir yolculukla Avşa'ya varabilirsiniz.

Bursa'dan ise kara yolu ile Erdek'e geçerek, sonrasında 1 saat 30 dakikalık bir yolculukla Avşa'ya ulaşabilirsiniz.

Güncel Avşa feribot seferleri için tıklayın.

Avşa, Balıkesir'de doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve plajlarıyla etkileyici bir tatil imkânı sunar. 2024 yılında 20.000 TL'lik bir bir bütçeyle dahi denize sıfır konaklama fırsatları bulmak mümkündür.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.