BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Canan Karatay “Türk kahvesinin içerisine bir kaşık ekleyin” diyerek önerdi!

Ünlü profesör Canan Karatay, sağlıklı yaşam ve kilo verme konusunda yeni bir öneriyle gündeme geldi. Bu seferki önerisi, Türk kahvesine eklenen tereyağının metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye destek olması üzerine. İşte detaylar: 

06 Mart 2024
Canan Karatay “Türk kahvesinin içerisine bir kaşık ekleyin” diyerek önerdi!

Kahve severlerin ilgisini çekecek bu yeni yöntem, klasik Türk kahvesine eklenen tereyağının enerji verici etkisiyle metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye katkı sağlıyor. Canan Karatay'ın da onayını alan bu lezzetli içecek, zayıflama sürecinde sıklıkla tercih edilen bir seçenek haline geldi.
Tereyağlı kahvenin hazırlanışı oldukça basit. İşte tarif: Malzemeler: • 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi • Yarım çay kaşığı tereyağı • Çay kaşığının ucuyla tarçın • 1 fincan su
   
Yapılışı: Tüm malzemeleri bir cezvede karıştırın ve kısık ateşte pişirin. Kahveyi pişirirken ocağın altını açık bırakarak karıştırmayın. Son olarak kaynayan kahveyi fincana alarak tüketebilirsiniz. Canan Karatay'ın uyarısına göre, her gün 1 fincan tüketilen bu tereyağlı Türk kahvesi, hem kalp sağlığı için dostça bir seçenek sunuyor hem de metabolizmayı olumlu yönde etkiliyor. Ancak, aşırıya kaçmamak ve dengeli bir şekilde tüketmek önem taşıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.