BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE ÖĞRENCİLERE FİLİSTİN ANLATILDI

SEYDİŞEHİRDE ÖĞRENCİLERE FİLİSTİNİ KONUŞMALIYIZ TİYATROSU 

19 Ocak 2038
SEYDİŞEHİRDE  ÖĞRENCİLERE  FİLİSTİN ANLATILDI

Konyanın Seydişehir İlçesinde Seydişehir  Belediyesi  tarafından  Organize  edilen  Filistin  Hakkında  Konuşmalıyız  Tiyatrosu sergilendi. Seydişehir Belediye Düğün Salonunda   gerçekleşen etkinliğe Seydişehirde   öğretim gören  ilkokul  öğrencileri  katıldı.

 TİYATRO

Penceresi Mescid-i Aksa'ya açılan Filistinli Meryem, işgalci İsrail’in evini almak istemesi ile sarsılır. Teklif edilen yüksek meblağlara rağmen Meryem’in ikna olmadığını gören işgalciler, Meryem’i taciz etmeye başlar. Elektriği ve suyu kesilen, evinin önüne barikatlar kurulan, kapısına çöpler dökülen Meryem vazgeçmez ve kendisini evine kapatır. Bu süreçte tüm yaşamını çiçeğine ve kuşuna anlatmaya başlar. Meryem, en büyük travması ile yüzleşmek ve onu kabullenmek zorunda kalacaktır. Nihayetinde ise kendini evine kapatmasının çare olmadığını anlayarak evden çıkacak ve nöbete Mescid-i Aksa’da devam edecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.