BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN TOMBALA BASKINI!

 

22 Şubat 2024
KONYA POLİSİNDEN TOMBALA BASKINI!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir iş yerinde tombala oynatıldığı bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekiplerin operasyonunda 37 kişi suçüstü yakalandı. Kumar oynayanlara para cezası verilirken bir kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi’ndeki bir iş yerinde tombala oynatılması üzerine iş yerine baskın düzenledi. Baskın sonucu iş yerinin çatı katını kumarhaneye çevirerek oyunu organize eden bir şüpheli Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlamak suçundan gözaltına alındı.

Tombala oynarken suçüstü yakalanan 37 kişiye toplam 237 bin 725 TL cezai işlem uygulanırken tombala oyunu için kullanılan materyallere ve suç unsuru bir miktar paraya el konuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.