BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hamas: İsrail'in ramazan ayında Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girişini kısıtlaması suçtur

Siyonist İsrail rejimi, Gazze'de ve Refah kentinde soykırımlarına devam ederken Mescid-i Aksa ile ilgili skandal bir karara imza attı. 

19 Şubat 2024
Hamas: İsrail'in ramazan ayında Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girişini kısıtlaması suçtur

Siyonist İsrail rejimi, Gazze'de ve Refah kentinde soykırımlarına devam ederken İslam dünyasının yöneticileri ise hâlâ sessizliğini koruyor. Siyonist işgalci rejim, soykırım ve katliamları sonrasında Mescid-i Aksa ile ilgili de tepki çeken bir karara imza attı. 

Gazeteci Mohammed AbuTaqiya'nın sosyal medya hesabından aktardığı bilgilere göre Siyonist işgalci İsrail rejimi, Ramazan ayı boyunca 50 yaş altı Filistinlilerin Mescidi Aksa'ya girişinin engellenmesine, ayrıca Batı Şeria sakinlerinin ise girişinin tamamen engellenmesine karar verdiği duyuruldu.

Hamas, Siyonistlerin bu kararına tepki göstererek "İsrail'in ramazan ayında Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girişini kısıtlaması suçtur." açıklaması yaptı.

İşte Mohammed AbuTaqiya'nın paylaşımı şu şekilde:

"Katil İsrail'deki Kanal 13 : Mescid-i Aksa'ya ilişkin güvenlik değerlendirmesinin sona ermesinin ardından, Kudüs ve Filistin 1948 bölgelerinden gelen Filistinlilerin, Ramazan ayı boyunca 50 yaş altı Filistinlilerin, Mescidi Aksa'ya girişinin engellenmesine, ayrıca Batı Şeria sakinlerinin girişinin tamamen engellenmesine karar verildi. Bu açıkça Ramazan ayında Mescid-i Aksa'nın ibadet edenlerden boşaltılması ve işgalci olan katillere bırakılması anlamına geliyor ey Müslümanlar.."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.