BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya dahil 14 ilde Kıskaç-6 operasyonu!

Konya’nın da aralarında bulunduğu 14 ilde eş zamanlı “Kıskaç-6” operasyonları gerçekleştirildi. FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında 42 şüpheli yakalandı. 

15 Şubat 2024
Konya dahil 14 ilde Kıskaç-6 operasyonu!

Konya dahil 14 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kıskaç-6” Operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyona ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Konya, Ardahan, Manisa, Kayseri, Bursa, Rize, Çanakkale, Şanlıurfa, Aksaray, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir, Kırıkkale ve Eskişehir’de FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen “KISKAÇ-6” Operasyonlarında, örgüt içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün “Gaybubet Evlerinde" barınan örgütün “Askeri Mahrem Yapılanması” ve “Emniyet Mahrem Yapılanması” içerisinde yer alan, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu tespit edilen 42 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucu sahte kimliklere, çok miktarda Türk Lirasına ve dijital materyale el konuldu.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.