BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MSB acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Ulş. Söz. Er. Adem Kel'in yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu. 

14 Şubat 2024
MSB acı haberi duyurdu! Bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, 3'üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde personel ve malzeme sevki sırasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan Ulş. Söz. Er. Adem Kel'in şehit olduğunu açıkladı.

BİR ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU
Bakanlıktan yapılan açıklamada,

"3'üncü Komando Tugay Komutanlığınca 13 Şubat 2024 tarihinde, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucunda yaralanan, Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel, derhal Şırnak Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

ACI HABER ŞIRNAK'TAKİ BABA OCAĞINA ULAŞTI
Şırnak’ta şehit olan Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in Hatay’ın Hassa ilçesindeki baba evine acı haber verildi.

Mehmetçiğin şehadet haberini Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Şehit Ademe Kel’in ailesinin yaşadığı Hatay’ın Hassa ilçesi Arpalıuşağı Mahallesi’ndeki baba ocağına da acı haber verildi. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Şehidin bekar olduğu, Mehmet ve Fatma çiftinin 12 çocuğundan birisi olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesi 14 Şubat tarihinde öğle namazına müteakip Hassa ilçemiz Arpalıuşağı İlkokulunun bahçesinde kılınacak cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.