BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da Trafik Kazası 1 Ölü 1 yaralı

Konya’nın Karapınar ilçesi yakınlarında lastiği patlayan hububat yüklü TIR, sürücünün kontrolünden çıkıp bariyerlere çarptı ve refüje devrildi. Kazada, araçta yolcu olarak bulunan bir kişi öldü, sürücü yaralı kurtuldu. 

06 Şubat 2024
Konya’da  Trafik  Kazası 1 Ölü 1  yaralı

Konya’da hububat yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

LASTİĞİ PATLADI, BARİYERLERE ÇARPTI
Kaza, sabah saatlerinde Konya - Karapınar kara yolunun 70’inci kilometresinde meydana geldi.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Emin G. idaresindeki hububat yüklü TIR, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkınca bariyerlere çarptı ve refüje devrildi.

İhbarla kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, araçta yolcu olarak bulunan Yusuf G’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralanan sürücü Emin G, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Karapınar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yolda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanırken, Yusuf G’nin cansız bedeni ekiplerin incelemelerinin ardından otopsi için morga gönderildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.