BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da sobadan zehirlenen 3 kardeş öldü

Konya’da geçtiğimiz gün evlerinde sobadan sızan gazdan zehirlenen 8 kişilik Acuz ailesinden acı haber ardı ardına geldi. 2 yaşındaki Fatıma Zehra’dan sonra 5 yaşındaki Zekeriya ve 7 yaşındaki Adnan da hayatını kaybetti. Kardeşler yan yana toprağa verildi. 

28 Ocak 2024
Konya’da sobadan zehirlenen 3 kardeş öldü

Konya’da sobadan sızan gazdan zehirlenen 2, 5 ve 7 yaşındaki 3 kardeş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; 2 gün önce yaşanan olayda, merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Ertuğrul Sokak'taki 4 katlı apartmanın 1'inci katında yaşayan Suriye uyruklu Acuz ailesinden haber alamayan komşuları, bir yakınlarını arayarak durumu bildirdi.

Eve gelen ailenin yakını, kapıyı açtığında Şuruk Acuz (20), Zekeriya Acuz (5), Adnan Acuz (7), Fatima Tabbakh (64), Abdulvehhab El-Mansur (30) ve Fatma Zehra Acuz'u (2) hareketsiz yatarken buldu.

İhbar üzerine adrese sağlık ekibi sevk edildi. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri değerlendirilen aile bireylerinden 2 yaşındaki Fatma Zehra Acuz Konya Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılanlardan 2 acı haber daha geldi. 5 yaşındaki Zekeriya ile 7 yaşındaki Adnan Acuz da doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

3 kardeşin cenazeleri; Meram İlçesindeki Seyit Şahin (Kurtuluş) Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

KAYNAK;HABER DAİRESİ 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.