BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ELHAMDÜLLİLLAH BEKLENEN KAR YAĞIŞI GELDİİ

Seydişehir'e uzun süredir kar yağışı beklenmesine rağmen Meteorolojinin verileri bir türlü tutmuyor ve kar yağışı gelmiyordu. 

29 Ocak 2024
ELHAMDÜLLİLLAH BEKLENEN  KAR  YAĞIŞI GELDİİ

29 Ocak 2024  günü  Seydişehir  beyeza   büründü. Kar  yağışı    gün  boyu devam etmesi  belleniyor .

Seydişehirde Pazartesi günü tüm şehirde hafif kar yağışı, Salı ve Çarşamba günleri ise İlçe merkezi de dahil yine Konya’nın tamamında etkili kar yağışı bekleniyor.

 

Kış aylarında trafik akışının aksadığı Konya - Antalya yolunda beklenen kar yağışı başladı. Bin 825 rakımlı Alacabel’de kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye kadar ulaştı. Ekipler yolu açık tutmaya çalışıyor.


Kış aylarında geçit vermeyen Konya yolunda kar 10 santime ulaştı


Antalya’nın Akseki ilçesi ile Konya’nın Seydişehir ilçesini birbirine bağlayan karayolunda gece saatlerinde kar yağışı başladı.

Bin 825 rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye kadar ulaşırken, Karayolları Alacabel ekipleri çok sayıda iş makinası ile yolda kar temizlememe çalışması başlattı.

Karayolları ekipleri, yoğun şekilde kar yağışının olduğu yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ve yolun açık olduğunu bildirdi.

Akseki ve Seydişehir Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri yolu kullanacak olan sürücülerin zincirlerini yanlarında bulundurmalarını istedi.

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.