BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Türkiye'de ilk kez albino çakal görüntülendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından, ülkede ilk kez "albino çakal"ın görüntülenmesine ilişkin paylaşımda bulundu. 

21 Ocak 2024
Türkiye'de ilk kez albino çakal görüntülendi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de ilk kez kayıt altına alınan bir "albino çakal"ın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

TÜRKİYE'DE İLK KEZ ALBİNO ÇAKAL GÖRÜNTÜLENDİ

Yumaklı, nadir görülen bu olaya tanıklık ettiklerini belirterek, "Ülkemizde ilk kez 'albino çakal' kayıt altına alındı. Ömrün uzun, yeşil vatan her daim yuvan olsun." ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu özel ve nadir görüntüyü Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerine ileten çiftçi Ramazan Gül'e teşekkür eden Yumaklı, yaban hayatının zenginliğine vurgu yaparak, bu nadir güzellikleri koruma kararlılığına vurgu yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.