BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Vista Makine Rasyonel Fırın

 

19 Ocak 2024
Vista Makine Rasyonel Fırın

Vista Makine, endüstriyel mutfak alanında öncü bir firma olarak, https://vistamakine.com adresindeki geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Firmanın öne çıkan ürünlerinden biri olan Rasyonel Fırın, gastronomi dünyasında bir devrim yaratıyor.

Rasyonel Fırın, buharlı pişirme, kuru ısıda pişirme ve kombi seçenekleriyle donatılmış, dünyanın en gelişmiş fırınları arasında yer alıyor. Otel, cafe, restoran ve yemekhane gibi profesyonel mutfaklarda ihtiyaç duyulan birinci sınıf bir çözüm sunan bu fırınlar, rasyonel fırın denildiğinde akla gelen ilk isim olmayı başarıyor. Rasyonel Fırın modelleri, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlayan akıllı fırınlar olarak bilinir. Bu fırınlar, içerisinde bulunan merkezi sıcaklık sensörü sayesinde en mükemmel pişirme deneyimini vaat eder.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.