BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Araba Fiyatına Satılan Mont: İstinye Park'ta Göz Kamaştıran Fiyat Etiketi

Türkiye'nin popüler AVM'si! Araba fiyatına mont satılıyor Ne 500 bin lira, ne 900 bin lira: Görenler şaşırıyor 

19 Ocak 2024
Araba Fiyatına Satılan Mont: İstinye Park'ta Göz Kamaştıran Fiyat Etiketi

Araba Fiyatına Satılan Mont: İstinye Park'ta Göz Kamaştıran Fiyat Etiketi Hayat pahalılığının giderek arttığı günlerde, lüks alışveriş merkezleri üze...

Araba Fiyatına Satılan Mont: İstinye Park'ta Göz Kamaştıran Fiyat Etiketi

Hayat pahalılığının giderek arttığı günlerde, lüks alışveriş merkezleri üzerinden satılan ürünlerin fiyatları adeta sınırları zorluyor. Son olarak İstanbul'un ünlü AVM'si İstinye Park'ta satışa sunulan ve vikunya yününden üretildiği belirtilen bir mont, adeta bir araba fiyatına satılıyor. Bu çarpıcı fiyat, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Vikunya Yününden Üretilen Mont: 1 Milyon 321 Bin 920 Lira


Gazeteci Faik Erdemli'nin aktardığı bilgilere göre, söz konusu montun fiyatı tam olarak 1 milyon 321 bin 920 lira. Bu yüksek fiyatın ardında ise montun malzemesi olarak kullanılan vikunya yünü bulunuyor. İstinye Park mağazasına sadece 3 adet olarak gelen bu monttan biri, şaşırtıcı bir şekilde satıldı. Montun materyali olan vikunya yününün nadir bulunması ve koruma altında olması, fiyatı açıklamada etkili bir faktör olarak karşımıza çıkıyor.


Sosyal medyada gündeme oturan bu olay, kullanıcıların büyük bir şaşkınlık ve tepki ile karşılamasına neden oldu. Özellikle montun fiyatının bir araba ile yarışır hale gelmesi, kullanıcıların eleştiri oklarını bu lüks ürüne yöneltmelerine neden oldu.

Bu tip lüks tüketim ürünlerinin fiyatlarındaki aşırı yükseliş, toplumsal eleştirilere sebep olurken, hayat pahalılığına dair genel endişeleri de daha da tetikliyor.

RESİM: KARAR

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.