BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de ;Hemşirelik Öğrencileri İnovatif Çalışmaları Sergisi açıldı…!

 

15 Ocak 2024
Seydişehir'de ;Hemşirelik Öğrencileri İnovatif Çalışmaları Sergisi açıldı…!

Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik 4. Sınıf öğrencileri bu dönem Halk Sağlığı Hemşireliği ve İnovasyon derslerini proaktif yöntemlerle yürüttüler.

Öğrenciler,  Halk Sağlığı Hemşireliği dersinin saha uygulamasını ilçede bulunan bir ilköğretim okulunda ve aile sağlığı merkezlerinde gerçekleştirirler. İlköğretim okulunda, öğrencilerin sağlık taramalarını yapıp ardından sağlık ile ilgili konularda kendilerinin hazırladıkları materyaller ile öğrencilere eğitimler verdiler. Aile Sağlığı Merkezi uygulamasında, merkezlere başvuran bireylere sağlık eğitimleri verdiler.

 İnovasyon dersinde hemşireliği yaratıcılıklarını ortaya koyarak anlatmaya çalıştılar. Tüm dönem boyunca eğitimde kullandıkları inovatif materyalleri Seydişehir Bahattin Paslı kültür Merkezinde sergilediler. 


Sergi açılışını Seydişehir Kaymakamı Cevdet BAKKAL  Fakülte Dekanı Prof. Dr. İsmail REİSLİ, Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, ve Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim ÇETİN yaptı. Sergiye çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı. Açılış konuşmasında Kamil Akkanat Sağlık Bilkimleri Fakültesi dekanı İsmail REİSLİ yapılan çalışmalar ve açılan sergi hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.