banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Emdr Terapi Nedir

 

14 Ocak 2024
Emdr Terapi Nedir

Psikiyatri alanında her geçen gün yepyeni ve daha etkili psikolojik terapi yöntemleri sunulmaktadır. Bu yöntemler arasında ise emdr terapibirinci sırada yer almaktadır. Bu modern terapi yöntemi özet olarak Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma Ve Yeniden İşleme Alınma olarak tanımlanabilmektedir.

 

Dolaysıyla söz konusu terapi uygulaması doğruda uzaktan göz hareketleri üzerinden ve seanslar halinde uygulanmaktadır. Bu sayede ise hastanın terapi süresi boyunca ruhsal yönden kendini huzursuz hissetmesi söz konusu değildir.

 

Emdr Terapi Nedir?

 

2023 yılında emdr terapi nediryöntemi ülkemiz genelinde tüm psikiyatri merkezleri tarafından güvenle uygulanmaktadır. Bu terapi biçimi direk olarak psikiyatri uzmanı tarafından kusursuz bir şekilde uygulanmaktadır.

 

Diğer psikiyatri terapi biçimlerinde olduğu gibi emdr terapi uygulamasından da dilerseniz online olarak da faydalanabilirsiniz. Bunun için profesyonel psikiyatri doktoru sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Buradan söz konusu terapiyi almak istediğinizi hekiminize sunmanız yeterlidir. Daha öncesinde ise hastalık öykünüz doktorunuz tarafından dinlenecektir. Bu sayede erkenden bu yöntemden faydalanabilirsiniz.

 

2023 Emdr Terapi Ücretleri

 

2023 emdr terapi ücretleri ise online psikiyatri özel doktor siteleri arasında farklılık göstermektedir. Bu bakımdan en iyi doktor sitesinden bu kaliteli terapi modelini en uygun fiyattan alabilirsiniz. Emdr terapi uygulamasında herhangi riskler söz konusu değildir. Bu nedenle ruhsal hastalık iyileştiren terapi türü 2023 yılından itibaren Avrupa ülkeleri üzerinden de uygulanmaktadır.

 

Emdr terapi güncel fiyatlarını ise doktorunuzun kurumsal web sitesinden hemen öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte bu yöntemde ödemenizi seans bitiminde tüm banka kredi kartlarınız üzerinden yapabilirsiniz. Emdr terapi uygulaması ile birçok ruhsal hastalıklarınızdan pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz.

 

Yeni terapi yöntemi sizlere daha pozitif ve mutlu bir hayat sunacaktır. Emdr terapi uygulaması hakkında merak ettiğiniz diğer konular hakkında doktorunuzun klinik merkezi sitesinden şeffaf bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.