BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Süper Lig maçında skandal hareket: Antalyasporlu futbolcu İsrail katliamına destek çıktı!

Süper Lig'in 20. haftasında evinde Trabzonspor'u ağırlayan Antalyaspor'da 1-1 biten maçın beraberlik golünü atan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, gol sevinci sırasında İsrail ile dayanışma mesajı verdi. 

14 Ocak 2024
Süper Lig maçında skandal hareket: Antalyasporlu futbolcu İsrail katliamına destek çıktı!

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, bugün Antalya'da oynanan müsabakada Trabzonspor'a attığı gol sonrasında tepki çeken bir harekete imza attı.

Sagiv Jehezkel gol sevincinde üzerinde bandaj bulunan elini kaldırarak İsrail ile dayanışma mesajını paylaştı.

Bandajın üzerinde yazılı mesajda "100 days 7.10" (7 Ekim saldırısının 100'üncü günü) ifadesi ve bir Siyon yıldızı yer aldı.

Gol sevincinde İsrailli futbolcunun verdiği mesaj Antalyaspor'un sosyal medya hesabında da paylaşıldı.

ANTALYASPOR PAYLAŞIMI KALDIRIP KADRO DIŞI BIRAKILDIĞINI DUYURDU

Daha sonra Sagiv Jehezkel'in gol sevinci paylaşımını sosyal medya hesabı X'ten kaldıran Bitexen Antalyaspor Kulübü, İsrailli futbolcunun kadro dışı bırakıldığını duyurdu. 

Yapılan açıklamada "Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir." ifadeleri kullanıldı.

Antalyaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde;

Kamuoyunun Dikkatine! Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68’inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir. Saygılarımızla.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.