banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

2024 Avşa Adası Konaklama Fiyatları Rehberi

 

14 Ocak 2024
2024 Avşa Adası Konaklama Fiyatları Rehberi

Avşa Adası, 2024 yaz sezonunda uygun fiyatlı konaklama seçenekleriyle tatil yapmak isteyenleri bekliyor. Apartlar, pansiyonlar ve oteller, konforlu bir tatil deneyimi sunmak adına en iyi fiyat seçeneklerini sunuyor. İşte Avşa Adası Tatil Rehberi kaynağına göre belirlenen konaklama fiyatları:

Avşa Adası Pansiyon Fiyatları 2024

Avşa Adası'nda yaz aylarında günlük, haftalık, aylık ve sezonluk dönemlerde kiralanan pansiyonlar, müstakil apart villalar ve pansiyon evleri bulunmaktadır. Pansiyon fiyatları, konumlarına göre değişiklik göstermektedir. Avşa adası denize sıfır pansiyon konumunda olanlar 750 TL'den başlarken, bahçeli olanlar 600 TL'den başlayan fiyatlarla bulunabilir. Sahibinden kiralık villa tipi yerler genellikle günlük 2000 TL'den başlamaktadır. Pansiyonlarda kişi başına uygulanan ücretin yanı sıra, ailecek seyahat ediyorsanız ve çocuğunuz için ayrı bir yatak istiyorsanız, ek bir ücret ödemeniz gerekebilir.

Avşa Adası Otel Fiyatları 2024

Avşa Adası otelleri, genellikle uygun fiyatlı konaklama seçenekleri sunmaktadır. Ancak, yaz aylarında ve resmi tatillerde fiyatlar biraz daha yüksek olabilir. Bu nedenle, bütçe dostu bir konaklama arayanların mayıs ve eylül gibi sezon dışı dönemleri tercih etmeleri önerilir. 2024 yazı için otel fiyatları, kahvaltı dahil 1000 TL'den başlamaktadır. Fiyatlar, otelin denize olan uzaklığı, konsepti ve sunduğu hizmetlere bağlı olarak değişebilir.

Avşa Adası Apart Fiyatları 2024

Avşa'da denize sıfır veya denize yakın konumda bulunan apartlar, genellikle şemsiye ve şezlong gibi hizmetleri içermektedir. Denize sıfır konumdaki apartlar genellikle biraz daha yüksek fiyatlı olabilir, ancak denizle iç içe bir konaklama deneyimi sunar. Avşa Apart fiyatları kişi başı 500 TL'den başlamaktadır ve bölgenin özelliklerine, konseptine ve sunduğu hizmetlere göre değişebilir. Özellikle Temmuz ayında fiyatlar yüksek olabilir, ancak yazın başı ve sonunda daha uygun fiyatlarla konaklama imkanı bulabilirsiniz.

Kısacası, Avşa Adası'nı ziyaret etmeyi düşünenler için ekonomik bir tatil için önceden rezervasyon yapmak, en uygun ve ucuz konaklama seçeneklerini sağlayacaktır.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.