BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

KONYA (AA) - Konya’nın Beyşehir ilçesinde çıkan silahlı kavgada yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. 

13 Ocak 2024
Beyşehir'de  çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını  kaybetti.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir apartmanın önünde yaşanan silahlı kavgada Cengiz Saygın ayağından vuruldu. Başka bir sokakta sağlık ekipleri tarafından bulunan Saygın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli saatler içinde yakalandı.

Konya’da çıkan silahlı kavgada ayağından vurulan bir kişi öldü, kaçan zanlı çok geçmeden polis ekipleri tarafından yakalandı.

APARTMANIN ÖNÜNDE VURULDU

Beyşehir ilçesindeki olay, Hacıakif Mahallesi 40661 Nolu Sokak’ta yaşanmıştı. İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; adrese bir otomobille gelen Cengiz Saygın (36) ve ailesiyle birlikte apartmanda oturan Ö.E. arasında bina dış kapısının önünde bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda silahla ayağından vurulan Saygın, yaya olarak gittiği başka bir sokak üzerinde yere yığıldı. Şüpheli Ö.E. olayın ardından kaçtı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Durumu ağır olan Cengiz Saygın, Beyşehir Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Şehir Hastanesine sevk edildi. Saygın, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

24 SAAT GEÇMEDEN YAKALANDI

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, Cengiz Saygın ile birlikte otomobille adrese gelen ve olay sonrasında aynı araçla uzaklaşan İ.Ö. yakalandı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari katil zanlısı Ö.E.’yi yakalamak için Konya’dan gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile müşterek bir çalışma yürüttü. Şüphelinin ilçenin Avdancık Mahallesi’nde olduğunu tespit eden ekipler, Ö.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.