BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Hamas ofisini vurdu

 

02 Ocak 2024
İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Hamas ofisini vurdu

Gazze'de saldırılarını sürdüren İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta da Hamas ofisini hedef aldı. İsrail ordusunun düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi. İsrail, söz konusu saldırıda Hamas yöneticilerinden Salih Aruri'nin öldürüldüğünü açıkladı.
İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hamas ofisine saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere 4 kişi hayatını kaybetti.

İSRAİL ORDUSU, BEYRUT'TA HAMAS OFİSİNE SALDIRI DÜZENLEDİ
Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliama devam eden ve bir yandan da Lübnan cephesinde Hizbullah'la mücadele eden İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir saldırı düzenledi.

SALDIRIDA 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Beyrut'taki Hamas ofisine drone saldırısı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Patlama Hizbullah'ın kalesi olarak bilinen Dahiye'nin Maşrafiye bölgesinde meydana geldi.

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Hamas ofisini vurdu

ÖLENLERİN ARASINDA HAMAS YÖNETİCİLERİNDEN SALİH ARURİ DE VAR
İsrail ordu radyosu, İsrail'in insansız hava aracıyla Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlediği saldırıda Hamas yöneticilerinden Salih Aruri'nin öldürüldüğünü bildirdi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.