BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu açıkladı. 

13 Aralık 2023
Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıda Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğu bildirildi.

Açıklamanın devamında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU
Şehit asker Eril Alperen Emir'in son paylaşımı ise yürek burktu. Emir'in 29 Kasım'da yapmış olduğu paylaşımda 'Yine ölmedim' diye yazdığı görüldü

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.