BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA DARBE!

 

07 Aralık 2023
KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA DARBE!

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda, çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ürün, emtia ve cep telefonu ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Gıda Şube ekiplerince yapılan ortak çalışmalar neticesinde, Selçuklu İlçesinde 1 işyerinde ve 1 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda 10.457 adet gümrük kaçağı tıbbi ürün ve 756 paket gümrük kaçağı emtia (tütsü, oda ve araç kokusu vb.) ele geçirildi. 1 kişi gözaltına alındı.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekipleri tarafından yapılan ortak çalışmalar neticesinde Karatay İlçesinde 1 araçta yapılan aramada 14 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.