BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE BEŞ HAFIZA DAHA BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

 

24 Kasım 2023
SEYDİŞEHİRDE BEŞ HAFIZA DAHA BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Müftülüğümüze bağlı Merkez Kur’an Kursu ile Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan beş öğrencimiz Diyanet İşleri Başkanlığımızın açtığı hafızlık yeterlilik imtihanını kazanarak Hafızlık Belgesi almaya hak kazandılar. Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Hafızlık Belgeleri, öğrenciler, yetiştiren hocaları ve ailelerinin katılımı ile İlçe Müftülüğünde takdim edildi.

İlçe Müftüsü Adem Bebek, konuşmasında hafızlığın önemine değindi; “bugüne kadar hafız olmak için çalıştık ve hafız olduk. Bundan sonra da Kur’an’ın muhafızı olarak yaşamalıyız. Hem zihin ve kalbimizde onu canlı tutmalı hem de anlamına uygun yaşamaya azimli ve kararlı olmalıyız. Bizi tanımayanlar bile güzel ahlakımızdan bizim Kur’an talebesi olduğumuzu anlamalı” dedi.

Öğrencileri, hocalarını ve ailelerini tebrik eden Müftü Bebek, hocalarla birlikte belgeleri takdim etti. Ayrıca, İlçe Müftülüğü olarak hafızlara hediye takdim edildi. Hafızlarımızı tebrik ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.