BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Son karar velilerin: Ara tatil kaldırılsın mı?

 

24 Kasım 2023
Son karar velilerin: Ara tatil kaldırılsın mı?

MEB, öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik kasım ara tatilini değerlendirmek amacıyla 'ara tatil değerlendirme' anketini başlattı. 10 Aralık'a kadar devam edecek ankette, ara tatil konusunda katılımcılardan görüşleri alınıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla kasım ara tatilini değerlendirmek üzere 'ara tatil değerlendirme' anketini başlattı. Anket, Bakanlık'ın Bilişim Sistemleri üzerinden erişime açıldı ve 10 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Ankette, öğretmenlere yöneltilen 17, öğrencilere 15 ve velilere 18 farklı soru bulunuyor. Katılımcılardan, "Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?" sorusuna verdikleri yanıtların yanı sıra, ara tatil uygulamasının memnuniyet düzeyi, öğrenci ve velilerin aile mutluluğuna etkisi gibi konularda da görüşleri alınıyor.

Anketin girişinde, verilen yanıtların içtenlikle cevaplanması konusunda bir not bulunuyor. Öğretmenlerden, ara tatil uygulamasından velilerin memnuniyetini değerlendiren soruların yanı sıra, öğrencilere ve velilere de ara tatil uygulamasının aile mutluluğuna etkisi gibi konularda sorular yöneltiliyor.


Ankette, öğretmenler ve veliler için yorum kutuları bulunurken, öğrenciler için ayrı bir yorum bölümü yer almıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu anket sonuçlarını değerlendirerek, gelecekteki eğitim takvimine yönelik politika kararlarını şekillendirecek.

Ankete https://mebbis.meb.gov.tr/ssologinBIDB.aspx?id=50&url=https://veri.meb.gov.tr/Login.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.