BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İsrail ordusu Türk vatandaşlarının aracını vurdu! Hamas: Hepsi hayatını kaybetti

7 Ekim'den beri tansiyonun düşmediği İsrail-Filistin hattında yeni bir gelişme yaşandı. Gazze'ye yardım için yola çıkan iki Türk vatandaşı, İsrail'in araçlarını vurması sonucu hayatlarını kaybetti. Hamas da saldırıyı doğruladı. 

23 Kasım 2023
İsrail ordusu Türk vatandaşlarının aracını vurdu! Hamas: Hepsi hayatını kaybetti

7Ekim'de Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın operasyonu sonrasında İsrail'in misilleme yaparak sivilleri hedef aldığı Gazze'de şiddet dinmiyor.

HAMAS SALDIRIYI DOĞRULADI

7 Ekim'den beri tansiyonun düşmediği İsrail-Filistin hattında yeni bir gelişme yaşandı.  Hamas yetkilisi, İsrail'in hava saldırısında iki Türk vatandaşının yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yetkili, iki Türk vatandaşının bir otomobilde olduğunu ve araçtaki 5 kişinin de yaşamını yitirdiğini kaydetti.


SALDIRI LÜBNAN-İSRAİL SINIRINDA GERÇEKLEŞTİ

Gazze'ye destek için Türkiye'den yola çıkan Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal isimli 2 Türk vatandaşının, İsrail-Lübnan sınırında İsrail'in yaptığı hava saldırısı sonucu hayatını kaybettiği sosyal medyada gündem olmuştu.

ARAÇTA KASSAM YETKİLİLERİ DE VARDI

Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal'ın bulunduğu araçta, Kassam Tugayları'nın Lübnan yapılanmasının Komutan Yardımcısı Hamid Haraz ve 3 kişinin daha bulunduğu belirtilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.