BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sobayı havai fişek bataryasıyla yakmaya çalıştı, bir gözünü kaybetti

 

21 Kasım 2023
Sobayı havai fişek bataryasıyla yakmaya çalıştı, bir gözünü kaybetti

Karaman'da, sobada havai fişek bataryasıyla yapılan yanlış bir girişim sonucu meydana gelen patlamada bir kişi yüzünden yaralandı. Sağ gözündeki görme duyusunu kaybeden kişi, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Karaman'ın Hamidiye Mahallesi'nde bulunan Sanayi Sitesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, A.E. (32) isimli bir kişi, iş yerindeki sobayı karton bir havai fişek bataryasıyla yakmaya çalıştı.

Ancak, beklenmedik bir şekilde karton batarya içerisindeki tam patlamamış havai fişek bir anda infilak etti. Patlama sonucu A.E., yüzünden ciddi şekilde yaralanarak acil bir şekilde Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yapılan ilk müdahalenin ardından A.E'nin yüzünde derin yaralar oluştuğu belirlenirken, mağdurun sağ gözünde görme duyusunu kaybettiği tespit edildi. Hastane kaynakları, A.E'nin durumunun ciddiyetini koruduğunu ve tedavinin devam ettiğini açıkladı.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma başlatılırken, yetkililer, halkı benzer riskli girişimlerden kaçınmaları konusunda uyardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.