BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRE HAFTA SONU KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR.

Konya’da özlemle beklenen kış geliyor. Meteoroloji, şehrin 10 günlük hava durumu tahmin raporunu yeniledi, ufukta kar yağışı görüldü. Cumartesi ve Pazar günü 15 ilçede karla karışık yağmur bekleniyor. 

14 Kasım 2023
SEYDİŞEHİRE  HAFTA  SONU KAR  YAĞIŞI  BEKLENİYOR.

Kavurucu sıcak bir yaz döneminin ardından sonbaharı da 30 dereceye ulaşan sıcaklık altında geçiren Konya’da özellikle üreticilerin beklediği haber geldi.

Dünden buyana yağmur yağışının görüldüğü şehre bu kez kar müjdesi verildi.

SEYDİŞEHİRDE 10 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmin raporunu yeniledi. Güncellenen veriler yüzleri güldürdü.

Buna göre; şehirde yarın (15 Kasım 2023 Çarşamba) yağış beklenmiyor. Hava puslu olacak. Perşembe günü yeniden başlayacak sağanak yağış Cuma günü ara verip, Cumartesi ve Pazar günü bazı yerlerde karla karışık yağmur olarak olarak geri dönecek.

Kar yağışı beklenen ilçeler; Ahırlı, Akören, Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Çeltik, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Hüyük, Ilgın, Kulu, Sarayönü, Seydişehir ve Tuzlukçu olarak sıralandı.

Yağışla birlikte hava sıcaklığı da düşecek, mevsim normallerine gerileyecek.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.