BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Sağanak Yağış Çiftçileri Sevindirdi

Seydişehir'de iki gündür etkili olan sağanak yağışlar çiftçileri sevindirdi. Yağışlar, çiftçilerin umutlarını artırdı ve tarım faaliyetlerine olumlu etki yapması bekleniyor. 

14 Kasım 2023
Seydişehir'de Sağanak Yağış Çiftçileri Sevindirdi

Seydişehirde sonbaharın ilk yağışlarının gerçekleşmesi hububat ekimi yapan çiftçilerin yüzünü güldürdü. Son yağışlarla birlikte çiftçiler ekim çalışmalarını hızlandıracak.

Türkiye’nin en önemli tarım bölgesi olan Konya’da yağışların başlamasıyla, üreticiye derin bir nefes aldırdı. Ekim ayında beklenen yağışların bir türlü gelmemesi çiftçiyi endişelendiriyordu. Kasım  ayının ortalarında başlayan yağışlar çiftçinin yüzünü güldürdü. Artan girdi maliyetleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan çiftçiler yağmur bereketiyle birlikte yeniden umutlandı.

Ekim   hazırlıkları yapan  çiftçiler önümüzde 2024 üretim sezonu için ekim dikim yapan çiftçilerimize bu yağışlar bereket getirsin hayırlı bereketli bir sezon olsun. İki gündür yağan yağışlar için rabbimize şükürler olsun  yağan yağmur yağışlarıyla birlikte rahat bir nefes olarak değerlendirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.