BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

. ABD uçağı Doğu Akdeniz'de düştü: 5 asker öldü

İsrail'in Gazze'deki soykırımına destek olmak için bölgeye sevk edilen ABD uçak gemisinden havalan bir askeri uçağın Doğu Akdeniz'de düştüğü bildirildi. Önceki gün düşen uçakta bulunan 5 askerin öldüğü açıklandı. 

12 Kasım 2023
. ABD uçağı Doğu Akdeniz'de düştü: 5 asker öldü

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın işgal altndaki Filistin topraklarında düzenlediği "Aksa Tufanı" operasyonundan sonra İsrail'in Gazze'deki soykırımına destek olmak için bölgeye gönderilen uçaklarından biri düştü. 

İsrail'in saldırılarına destek olmak bölgeye gönderilen ABD'ye ait bir askeri uçak gemisinden havalanan bir uçak Doğu Akdeniz'de düştü. Önceki gün yakıt ikmali yaptığı sırada düştüğü tespit edilen uçaktaki 5 ABD askeri öldü.

YAKIT İKMALİ ESNASINDA DÜŞTÜ
Doğu Akdeniz'de İsrail'e destek olmak için konuşlanan ABD donanması dün 1 askeri uçağını kaybetti. Doğu Akdeniz'de yakıt ikmali yapan bir askeri uçak düştü. Uçaktaki 5 ABD askeri öldü.

ABD DONANMASI BÖLGEDE
İsrail'in Gazze'ye yoğun saldırılarının başlamasının ardından ABD ordusu Akdeniz'e iki uçak gemisi ve pek çok savaş gemisi ile bölgedeki askeri üslerine dahil yoğun yığınak yapıyor, oluşturduğu hava köprüsüyle İsrail'e cephane taşırken bölgedeki ülkelere de göz dağı vermek için tatbikatlar gerçekleştiriyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.