BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İsrail ordusu yok oluyor! Ebu Ubeyde konuştu katiller çılgına döndü: Minareyi kurşun yağmuruna tuttular

27 gündür sivil katliamlar ile soykırım yapan işgal kuvvetleri, mücahitler ile girdikleri çatışmalarda ise ağır kayıplar veriyor. Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde, dün akşam işgalci İsrail’e yönelik yapılan operasyonlarla ilgili bilgilendirme konuşması yayınladı. Ubeyde, "Düşmanın bir tank taburunu tamamen imha ettik. Çok sayıda ölü ve yaralıları var. Bazılarını esir almayı başardık.” dedi. Cami hoparlörlerden duyurulan konuşa İsrail'i rahatsız etti. İsrail askerleri, caminin minaresini mermi yağmuruna tuttu. 

03 Kasım 2023
İsrail ordusu yok oluyor! Ebu Ubeyde konuştu katiller çılgına döndü: Minareyi kurşun yağmuruna tuttular

7 Ekim'de yıllardır süre gelen işgale başkaldıran Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları "Aksa Tufanı" operasyonu ile İsrail ordusunu dünyaya karşı küçük düşürdü. Yıllardır övündükleri Mossad'ın içi boş balondan ibaret olduğunu gören İsrail tüm kinini, nefretini siviller üzerinden kusmaya başladı. 

İSRAİL'E AĞIR DARBE
Gazze'de kadın, çocuk, bebek ayırt etmeksizin katliam yapan İsrail ordusuna karşı mücadele veren Kassam Tugayları, bölgede işgal ordusuna ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Son çatışmalar hakkında bilgi veren Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde “Düşman hatlarının arkasına geçerek muntazam bir saldırı gerçekleştirdik. Düşmanın bir tank taburunu tamamen imha ettik. Çok sayıda ölü ve yaralıları var. Bazılarını esir almayı başardık.” ifadelerini kullandı.


MİNAREYİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR
Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin Batı Şeria’nın Cenin şehrindeki camilerde yayınlanan konuşması işgal ordusunu rahatsız etti. Katiller konuşma sırasında  caminin minaresine ateş açtı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.