BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

 

03 Kasım 2023
KONYA NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla zehir tacirleri ve sokak satıcılarına göz açtırmıyor. Narkotik ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 8 şüpheli gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Meram İlçesi Boruktolu Mahallesi ve Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesinde 2 adrese baskın yaptı.

Yapılan baskınlarda Meltem Ş., Yusuf Ş., Süleyman Ö., İsmail Ö., Gıyamuddin M., Çilem G., Cemile G., Sultan S. gözaltına alındı.

TUVALETE ATILAN EROİN MADDESİ POLİSİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Şüphelilerin tuvalete attığı eroin maddesi polisin dikkatinden kaçmadı. İkametlerde yapılan detaylı aramalarda, toplamda 450 gram Metamfetamin Maddesi, 600 gram Eroin Maddesi, bir miktar uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi  ele geçirildi. 

KONYA GİRİŞİNDE YAKAYI ELE VERDİLER

Polis ekiplerince il girişinde şüphe üzerine durdurulan tırda arama yapıldı. Yapılan aramada dorsedeki onlarca kolinin arasına zulalanmış vaziyette 55 bin adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirildi. Tır sürücüsü Suat B. Gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslardan Meltem Ş., Yusuf Ş., Süleyman Ö. ve İsmail Ö.’ye uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılırken Gıyamuddin M., Çilem G., Cemile G., Sultan S. ve Suat B. uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek ve kullanmak suçlarından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.